Välimeribuffet - Mediterranean buffet
Alkuruokapöytä - Appetizers - Förrätter
Lohicarpazzio - Salmon carpazzio - Lax carpazzio
Valkoviinissä haudutettuja sinisimpukoita - Mussels poached in white wine - Vitvinskokta musslor
Chorizoa - Chorizo - Chorizo
Espanjalaisia lihapullia - Spanish meatballs - Spanska köttbullar
Grillattua munakoisoa- Grilled eggplant - Grillad aubergine
Vihersalaattia - Mixed greensalad - Mixed grönsallad
Marinoituja oliveja - Marinated olives - Marinerade oliver
Grillattuja herkkusieniä balsamico - Grilled mushrooms with balsamico - Grillade svampar med balsamico
Mozzarella-tomaattisalaattia - Mozzarella and tomato salad - Mozarella och tomatsallad
Kikherne korianteri salaatti - Chikpeas and coriander salad - kikärt och koriander sallad.
Gorgonzolaa ja viinirypäleitä - Gorgonzola and grapes - Gorzonzola och vindruvar
Patonkia ja olivitapenadea - French bread and olive tapenade - Batong och oliv-tapenade
Pääruokia - Main courses - Huvudrätter
Parmesan kuorrutettua lohta, ja persiljaperunoita - Parmesan gratinated salmon and parsley potatoes - Parmesan gratinerade lax och kokt potatis med persilja
ja - and -och
Yrttimarinoitua karitsan paahtopaistia, rosmariinikastiketta ja valkosipuliperunoita - Lambs roast beef marinated in herbs, rosemary sauce and garlic potatoes - Örtmarinerad lamm rost biff, rosmarinsås och vitlökspotatis
Jälkiruoka - Dessert
Pannacotta ja mansikkasalaattia - Pannacotta with strawberry salad - Pannacotta med jordgubbssallad
Kahvia ja teetä - Coffee and tea - Kaffe och te
a´55,-/ henkilö/person
Kangas pöytäliinat 2,80€ / henkilö ja kangasservetit 3,20€ / henkilö.
Henkilökuntaveloitus klo 22.00 jälkeen päättyvästä tilaisuudesta 84,00€ / alkava tunti päättyen tunti tilaisuuden päättymisen jälkeen, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä veloitus on + 100%.
Minimilaskutus 65 henkilöä. - Minimun charges 65 persons
(Pidätämme oikeudet annos- ja hinnan muutoksiin.)