Saaristobuffet - Archipelagian buffet - Skärgårdsbuffet
Alkuruokapöytä - Appetizers - Förrätt
Silliä perinteiseen tapaan - Herring in traditional style - Sill på traditionellt sätt
Sinappisilakkaa - Mustard Baltic herring - Senapsströmming
Tynnyrigraavattua lohta ja tilli-sinappikastiketta - Marinated salmon in barrel and dill-mustard sauce - Lax gravad i fat och dill-senapssås
Savustettuja muikkuja ja Mummon lurkkua- Smoked vendace and pickled cucumber - Rökt sikloja omed Mormors gurksallad
Hnhipate ja mustaherukkahilloke - Duck pate with black currant compote - Andpate med svartvinbärskompott
Häränpaistia ja piparjuurikastiketta - Roast beef and beetroot sauce - Rost biff och pepparrot sås
Vihersalaatti - Green salad - Grön sallad
Pääruokia - Main courses - Huvudrätter
Paistettua siikaa ja purjo-pinaattimuhennos - White fish in argipelagian style and creamed leak and spinach - Skärgårds sik med gräddstuvad purjolök och spenat
ja - and - och
Kokonaisena paistettua härän sisäfilettä Provencale, punaviinikastiketta ja hunaja juurekset - Beef tenderloin Provencale, redwine sauce and honey seasoned root vegetables - Stekt oxfilee Provencale, rödvinssås och honungs rotfrukter
Jälkiruoka - Dessert
Vadelmakakkua - Raspberry cake - Hallon kaka
Kahvia tai teetä - Coffee or tea - Kaffe eller te
54,00€ / henkilö
Kangas pöytäliinat 2,80€ / henkilö ja kangasservetit 3,20€ / henkilö.
Henkilökuntaveloitus klo 22.00 jälkeen päättyvästä tilaisuudesta 84,00€ / alkava tunti, päättyen tunti tilaisuuden päättymisen jälkeen, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä veloitus on + 100%.
Minimilaskutus 65 henkilöä.
(Pidätämme oikeudet annos- ja hinnan muutoksiin.)