Lounas

 

LOUNAS ARKISIN klo 10.30 - 15.00

LOUNASPÖYTÄ ARKISIN 10,50 €

 LOUNAS LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN klo 12.00 - 16.30
LOUNASPÖYTÄ LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN 22,50 €

16.9.  Maanantai

Seitiä chili-tomaattikastikkeessa  (L, G)

Pestokasvispihvit (L, G )

Pasta Carbonara

17.9.  Tiistai

Paistetut muikut, tillivoisulaa (L, )

Halloumi-punajuuripihvit (L, G )

Kanakasvispataa (L. G )

18.9.  Keskiviikko

Uunilohta, kylmää tillikastiketta (L, G)

Yrttikukkakaalia (L.G)

Burgundinpataa  (L, G)

19.9. Torstai

Turskaa limekastikkeessa (L, G )

Sienirisotto (L, G)

Pannupihvi, paistettua sipulia (L)

20.9. Perjantai

Paneroitua kampelaa tartar (L)

Juustoinen kasvispasta (L)

Paistettua maksaa, sipulia ja pekonia  (L, G)

21.9. Lauantai 

Paistettua kuhaa, sienikastiketta (L, G)

Lihapullia (L)

Ratatouille (L, G)

Nyhtöpossua, savu-BBQ-kastiketta (L, G)

22.9. Sunnuntai

Paahdettua lohta, tillisitruunakastiketta (L. G)

Lihapullia (L)

Ratatouille (L, G)

Punaviinihärkää (L, G)

VKO 39

23.9. Maanantai

Kampelarullia (L, G)

Punajuuri-hernepihvejä (L, G)

Kermaista kanapastaa (L)

24.9. Tiistai

Turskaa ja muhennettua pinaattia (L, G)

Kasviskormaa (L, G)

Pippurista possupataa (L, G)

25.9. Keskiviikko

Uunilohta ja ruohosipuli-kermakastiketta (L, G)

Seesamipaahdettua parsakaalia (L, G)

Pyttipannua ja paistettua kananmunaa (L )

26.9. Torstai

Hiilisilakkapihvejä  ja limemajoneesia (L, G)

Feta-kasvispaistosta (L, G)

Nakkistroganoffia (L, G)

27.9. Perjantai

Ranskalaista kala-katkarapu -pataa (L, G)

Paahdettua kesäkurpitsaa (L, G)

Kievin kanaa ja chilimajoneesia (L)

28.9. Lauantai

Paahdettua lohta ja voi-valkoviinikastiketta (L, G)

Lihapullia (L)

Säräjuureksia (L, G)

Paahtopaistia ja madeirakastiketta (L, G)

29.9. Sunnuntai

Pariloitua siikaa ja tartar-kastiketta (L, G)

Säräjuureksia (L, G)

Lihapullia (L)

Häränrintaa ja tummaa pippurikastiketta (L, G)

 (Pidätämme oikeudet  annos- ja hinnanmuutoksiin.)

Elintarviketurvallisuusviraston Eviran ohjeistuksen mukaisesti (1.4.2015) on huomioitava, että ruokamme saattaa sisältää tai sisältää jäämiä seuraavista tuotteista:      gluteenia (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut-vilja tai niiden hybridikannat) ja niistä valmistettuja tuotteita, kala- ja kalatuotteita, maapähkinä ja maapähkinätuotteita, soijapapu ja soijapaputuotteita, maito ja maitotuotteita, pähkinä ja pähkinätuotteita. selleri ja sellerituotteita, seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteita, sinappi ja sinappituotteita, rikkidioksidi ja sulfiitti, lupiinia ja lupiinituotteita, nilviäisiä ja nilviäistuotteita, äyriäisiä ja äyriäistuotteita, muna ja munatuotteita

Oiva-raportti