Lounas

LOUNAS ARKISIN klo 10.30 - 14.30

 10,90 €

Muistathan käyttää käsidesiä tullessasi ravintolaan ja huolehtia turvaväleistä.

Emme ota lounasaikaan pöytävarauksia

 

 

       Maanantai 22.2

  1.                  Kasvispasta (Veg,G)
  2. Lihapullat, kermakastike (L,G)
  3. Savustettua Lohta kylmä yrttikastike(L,G)
  4. Tiistai 23.2
  • Vöneriä ja kasviksia (Veg)
  • Spagetti bolognese (L)
  •  Kampelaa rapukastikkeessa(L,G)

                                                                                                                           Keskiviikko 24.2

    • Punajuuri halloumipihvit (L,G)
    • Kanaa curry kastikkeessa (L,G)
    • Turskaa kalastajan tapaan (L,G)

                                                                                                                                     

                                                                                                                         Torstai 25.2

    •                     Caponata (Veg,G)
    • Possua pippurikastikkeessa (L,G)
    •       Chililohta (L,G)

                                           Perjantai 26.2

  •                Sienirisotto (Veg,G)
  •                        Riistakäristys, puolukkaa    (L,G)
    •        Tomaattisilakat (L,G)

                                                         

 

 

 

 (Pidätämme oikeudet  annos- ja hinnanmuutoksiin.)

Ruokaviraston ohjeistuksen mukaisesti (1.4.2015) on huomioitava, että ruokamme saattaa sisältää tai sisältää jäämiä seuraavista tuotteista:      gluteenia (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut-vilja tai niiden hybridikannat) ja niistä valmistettuja tuotteita, kala- ja kalatuotteita, maapähkinä ja maapähkinätuotteita, soijapapu ja soijapaputuotteita, maito ja maitotuotteita, pähkinä ja pähkinätuotteita. selleri ja sellerituotteita, seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteita, sinappi ja sinappituotteita, rikkidioksidi ja sulfiitti, lupiinia ja lupiinituotteita, nilviäisiä ja nilviäistuotteita, äyriäisiä ja äyriäistuotteita, muna ja munatuotteita

Oiva-raportti