Lounas

AUKIOLOAJAT

SYKSY / TALVI 2018 - 2019

***

MA - PE 

Klo 09.00 - 15.00

Lounas / Keittiö auki  10.30 - 14.30

LA - SU

Klo 10.00 - 17.00

Lounas / Keittiö auki 12.00 - 16.00

***

Arkilounas Buffet 10,40€

Lauantai ja Sunnuntai Buffet 20€


***

 

LOUNAS 

15.-25.11.

***

Torstai 15.11.

Parmesan kampelarullat , tilli -jogurttikastike (L, G))

 Snellmanin pannu  (L, G)

Paistettua kesäkurpitsaa (L,G)

 

Perjantai 16.11.

Tomaattisilakat (L,G )

Porsaanleike ja Choronkastiketta (L,G)

Sieniraviolit  (L)

 

Lauantai 17.11.

Paistettua Nieriää ja kanttarellikastiketta  (L, G)

Lihapyörykät ja kermakastiketta (L,G)

Paahdettuja juureksia (L,G)

 

Sunnuntai 18.11.

Fenkolilohta ja valkoviini-voikastiketta ( L,G)

Ylikypsää häränrintaa ja Madeirakastiketta (L,G)

Punajuuri-vuohenjuustogratiini (L,G)

Maanantai 19.11.

Lohilasagnea (L)

Tofu-kasviskormaa (L, G)

Burgundinpataa (L, G)

Tiistai 20.11.

Hiilisilakoita ja kurkkukastiketta (L, G)

Kaurakermamuhennettuja kasviksia (L, G)

Chili-oregano jauhelihapataa (L, G)

Keskiviikko 21.11.

Paahdettua kirjolohta ja sienikastiketta (L, G)

Paistettua maksaa, sipulia ja pekonia (L, G)

Yrttiratatouille (L, G)

Torstai 22.11.

Smetana-manteliseitiä ja jättikatkarapuja (L, G)

Kaalikääryleitä ja puolukkasurvosta (L, G)

Kasvispastaa (L)

Perjantai 23.11.

Tom Yam -haudutettua turskaa (L, G)

Kievinkanaa ja limemajoneeisa (L)

Tomaattista linssipataa (L, G)

Lauantai  24.11.

Kampelaa á la prins Bertil (L, G)

Maalaiskanaa ja hunajapippurikastiketta (L, G)

Paahdettua porkkanaa (L, G)

Sunnuntai 25.11.

Savustettua lohta ja tillikermaviilikastiketta (L, G)

Possunsisäfilettä ja luumu-sinappikastiketta (L, G)

Haudutettua punakaalia (L, G)

 

 

 

 

 

 

 

(Pidätämme oikeudet annos- ja hinnan muutoksiin.)

Elintarviketurvallisuusviraston Eviran ohjeistuksen mukaisesti (1.4.2015) on huomioitava, että ruokamme saattaa sisältää tai sisältää jäämiä seuraavista tuotteista:      gluteenia (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut-vilja tai niiden hybridikannat) ja niistä valmistettuja tuotteita, kala- ja kalatuotteita, maapähkinä ja maapähkinätuotteita, soijapapu ja soijapaputuotteita, maito ja maitotuotteita, pähkinä ja pähkinätuotteita. selleri ja sellerituotteita, seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteita, sinappi ja sinappituotteita, rikkidioksidi ja sulfiitti, lupiinia ja lupiinituotteita, nilviäisiä ja nilviäistuotteita, äyriäisiä ja äyriäistuotteita, muna ja munatuotteita

Oiva-raportti