Vappu 2018

Vappulounas 01.05.2018

Avoin kattaus klo 11.00-13.30

EMK vappulounas klo 14.00

 

Vappu Menu 2018

Katajagraavattua lohta ja hovimestarinkastiketta

– Juniper marinated salt cured salmon with mustard sauce

Lämminsavustettua kirjolohta ja sitruuna aiolia

– Warm smoked rainbow trout with lemon aioli

Mätitäytteisiä kananmunia

– Fish row stuffed eggs

Silliä a la Russe

– Herring a la Russe

Lasimestarinsilliä

– Herring in traditional vinegar marinade

Sinappisilakoita

– Baltic herring in mustard

Valkosipulisilakoita

– Garlic marinated baltic herrings

Muikkupate

– Vendance pate

Villisorsa-kanttarellipate

– Wild duck and chanttarelle pate

Paahtopaistia ja tartarkastike

– Roast beef with tartar sauce

Chorizo-perunasalaattia

– Chorizo and potatoe salad

Couscoussalaattia ja yrttinen soijajugurtti

– Couscous salad with herbs and soy yougurth

Marinoituja punajuuria ja vuohenjuustoa

– Marinated beetroots with goat cheese

Herkkusieniä välimerelliseen tapaan

– Champignons in a Mediterranian style

Vihersalaatti – yrttivinegrette

– Green salad with herb vinaigrette

Talon leipää, levitettä ja porkkanahummusta

-  House bread, spread and carrot hummus

***

Tuoretta parsaa ja Hollandaisekastiketta

– Fresh asparagus with Hollandaise sauce

Kevyesti savustettua nieriää ja voikastiketta

– Lightly smoked artic charr with butter sauce

Varhaisperunoita

– Spring potatoes

Paahdettua härän marmorifileetä ja Madeira kastiketta

– Roasted ox marbel file with Dijon sauce

Kermaperunoita 

- Creamed potatoes

Lastenbuffa: prinssinakkeja ja lihapullia

– Childrens buffet: small sausages and meat balls

****

Jälkiruokapöytä

Dessert buffet

Simaa

Kahvia/Teetä

54€

lapset 4-12 vuotta -50%

lapset alle 4 vuotta -75%