Lounas

Lounas 16.-21.10.2017

***

Maanantai 16.10

Parmesankuorrutettua puna-ahventa (L,G)

Nakkistroganoff (L)

Tiistai 17.10

Silakkapihvejä ja tillivoisulaa (L)

Porsaanribsejä BBQ (L,G)

Keskiviikko 18.10

Paistettua kampelaa ja tartarkastiketta (L)

Kanavartaita itämaisittain (L,G)

Torstai 19.10

Sitruunaseitä (L,G)

Pippurihärkää ja syysjuureksia (L,G)

Perjantai 20.10

Kermaista lohipastaa (L)

Kaalikääryleitä (L,G)

Lauantai 21.10

Yksityistilaisuus

Sunnuntai 22.10

Suljettu

 

 

(Pidätämme oikeudet annos- ja hinnan muutoksiin.)

Elintarviketurvallisuusviraston Eviran ohjeistuksen mukaisesti (1.4.2015) on huomioitava, että ruokamme saattaa sisältää tai sisältää jäämiä seuraavista tuotteista:      gluteenia (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, kamut-vilja tai niiden hybridikannat) ja niistä valmistettuja tuotteita, kala- ja kalatuotteita, maapähkinä ja maapähkinätuotteita, soijapapu ja soijapaputuotteita, maito ja maitotuotteita, pähkinä ja pähkinätuotteita. selleri ja sellerituotteita, seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteita, sinappi ja sinappituotteita, rikkidioksidi ja sulfiitti, lupiinia ja lupiinituotteita, nilviäisiä ja nilviäistuotteita, äyriäisiä ja äyriäistuotteita, muna ja munatuotteita

Oiva-raportti